Yetkililere göre; Kaliforniyalı bir adam, yoldan geçen arabalara rastgele ateş ettiği, bir kişiyi öldürdüğü ve bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla bu hafta tutuklandı.

Riverside İlçesi Şerif Ofisi, "Bu soruşturma sırasında, 39 yaşındaki San Jacinto sakini Julio Cesar Rodarte tutuklandı. Cinayet ve on adet cinayete teşebbüs suçundan Larry Smith Cezaevi'ne gönderildi. Soruşturma halen devam ediyor ve şu anda ek bilgi yayınlanmayacak" açıklamasında bulundu.

ELBİSELERİNİ DE ÇIKARDI!

Kapüşonlu sweatshirt giyen adamın, birden fazla şarjör kullanarak, geçen araçlara tabancasını boşalttığı tespit edildi. Görgü tanıkları, saldırganın daha sonra soyunduğunu da söyledi. Polise göre; silahlı saldırıda 42 yaşındaki Victor Hugo Leon öldürüldü.

Leon'un 4 çocuğu vardı. Eşi Griselda, "Çok sevecen bir insandı. Ailesi için her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyordu" diye konuştu. Leon bir depoda çalışıyordu ve olay sırasında gece vardiyasından dönüyordu. Julio Cesar Rodarte'nin neden böyle bir saldırıda bulunduğu henüz bilinmiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ