Lille ile sözleşmesi sona erdikten uzun süre birçok kulüp ile görüşen Yusuf Yazıcı sürpriz bir karar alarak geçtiğimiz günlerde Yunan futbolunun dev ekiplerinden Olympiakos’a imza atmıştı. Bu kararı ile şaşkınlık yaşatan milli oyuncuya kulüp taraftar grubundan bir uyarı geldi.

YUSUF YAZICI’YA ATATÜRK UYARISI

Yeni kulübü Olympiakos ile sözleşme imzaladıktan sonra ayağının tozuyla sahaya inen Yusuf Yazıcı şoka uğradı. Fotospor’da yer alan habere göre; Olympiakos'un holigan taraftar grubu Thyra-7, Yusuf Yazıcı’nın imzası sonrası küstah bir açıklama yayımladı. Grup yaptığı açıklamada “Olympiakos ailesine üye olduğu sürece hiç kimsenin Yunanlıların katillerini övmesi yasaktır. Ülkemizin tarihine, kulübün ilke ve değerlerine ve tabii ki efsanemizin büyük gücü olan Olympiakos taraftarına saygı duymalıdır.” İfadelerini kullandı.

AVRUPA LİGİ’NDE OYNAYAMACAK

Olympiakos’a imza atan Yusuf Yazıcı takımının UEFA Avrupa Ligi’ndeki mücadelelerde forma giyemeyecek. UEFA’nın oyuncu kabul listesi süresi Yusuf Yazıcı’nın, kırmızı-beyazlı ekibe imza atmadan önce dolmuştu. 27 yaşındaki yıldız oyuncu, şu an için sadece lig ve yerel kupa mücadelelerinde forma giyme hakkına sahip.

Editör: Bedirhan Altundağ