En son sözcü TV ve Sözcü Gazetesi’nden ayrıldıktan sonra mesleğini kendine ait YouTube kanalında sürdüren Yılmaz Özdil, son yayınında Nagehan Alçı ve Ayrıldığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında ciddi iddialarda bulundu.

Yılmaz Özdil’in eleştirilerinden mevcut CHP yönetimi ve “CHP medyası” da nasibini aldı. 

Özdil, Nagehan Alçı’nın CHP’ye geçmek için CHP medyasını kullandığını ileri sürerek, şunları söyledi:

Ekran Resmi 2024 07 13 12.27.59

“Enterasan olan, Nagehan Alçı bu olan biteni yandaş medyaya anlatmıyor, CHP medyasına anlatıyor. Halbuki Nagehan Alçı gibi bir kadının neler yapabileceğini biliyoruz. Bir telefonla İçişleri Bakanına, Emniyet Müdürüne, MİT’e, saraya ulaşır ve sorunlarını bir saniyede çözer. Resim Ozan’ın defterini dürer iki saniyede. 

"NAGEHAN ZEKİ BİR KIZ"

Ama öyle yapmıyor. Çok enterasan olan taraf bu zaten. Hüzünlü ifadelerle CHP medyasına anlatıyor. Çünkü CHP medyasının kafasının hiç çalışmadığını gayet iyi biliyor. Dün akşam ne yediğini bile unutan bu merdiven aldı muhalif medyanın, post modern yalaka medyanın Nagehan Alçı’nın bunca yıldır bu millete yaptığını unutup, erkek şiddetine uğramış mağdur kadın olarak, destek olacaklarını biliyor. 

Bu yeni merdiven altı CHP medyasının kafasının hiç çalışmadığını biliyor Nagehan Alçı. Nagehan zeki bir kız. AKP otobüsünden inip, CHP’nin belediye otobüsüne binmişti. Şimdi CHP medyası aracılığıyla temiz bir sayfa açıp, CHP seçmenleri arasında, yoluna CHP ile devam etmek istiyor. Namuslu gazeteciliği linç eden bu CHP yönetimi, Nagehan Alçı’ları bünyesine kabul eder mi? Bence baş tacı eder, baş tacı...”

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL