Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır model Cansu Taşkın’la sevgili olduğu iddia edilmişti.  Bir programa konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafında bulunmuş ve ilşkinin gerçek olduğunu ifade etmişti.

Yılll

35. yaşını kutlayan Burcu Biricik kızının adını açıkladı! 35. yaşını kutlayan Burcu Biricik kızının adını açıkladı!

DAVA AÇACAK DENİLMİŞTİ

Bunun ardından Erdoğan cephesinde ise konu farklı lanse edilmiş, Cansu Taşkın'ın yalan söylediği ima edilmişti. Tüm bunların ardından aşkın kanıtı bir video magazin gündemine düştü. Cansu Taşkın'ın kız kardeşi çiftin birlikte olduğunu bir video ve çok sayıda fotoğraf paylaşmıştı.  Günlerdir gündemden düşmeyen konuyla ilgili en son Yılmaz Erdoğan'ın oyuna geldiği ve kendisinden habersizce videosunun çekilip yayaınlanması üzerie Cansu Taşkın'a dava açacağı ortaya atılmıştı. 

640Xauto-24

İNCİ TANELERİ YİNE ZİRVEDE

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, sonunda haberlere ilişkin bir açıklama yapmış ve “Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgimlerimle” diyerek tartışmalara son vermişti.

Olanlar sonrasında vefasızlık gördüğünü düşünen Yılmaz Erdoğan dizisiyle ise zirvede inmiyor. İnci Taneleri dün akşam yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin on ikinci bölümü ABC1 20+'da 8,11 izlenme oranı (rating) 21,46 izlenme payı (share), TOTAL’de (Tüm Kişiler) 6,36 izlenme oranı (rating) 18,25 izlenme payı (share) , AB'de 7,12 izlenme oranı (rating) 21,27 izlenme payı (share) alarak tüm kategorilerde birinci oldu

Muhabir: SERKAN BAYAR