Cansu Taşkın'la hakkında çıkan aşk haberleriyle ardından da samimi görüntüleriyle magazin gündemin bomba gibi düşen Yılmaz Erdoğan geçen günlerde Kenan Doğulu'nun olaylı doğum günü partisine katılmıştı. Yılmaz Erdoğan Doğulu'nun kendisinin sahneye çağırıp "Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu karşısında neye uğradığını şaşırmış, biraz bozulmuş olsa da durumu toparlamaya çalışmıştı.

Halı sahada düşüp omuzunu kıran ve geçirdiği operasyon sonrası davetlere yeni yeni katılmaya başlayan komedyen Hasan Can Kaya bir etkinlik çıkışı kameralara yansıdı. 

Hasan Can Kaya (1)-1

Önce omuzundaki ruj izi sorulan ünlü komedyen "Şaraptır o, ruj değildir. Hoş ikisi birbirinden b*ktan..." diyerek muhabirlere verdiği esprili bir cevabın ardından Yılmaz Erdoğan'a yöneltilen soruyla karşılaştı. Sizce "çok sevişmenin bir zararı var mı?" diye sorulan komedyen  "Bu sorunun muhatabı ben değilim, bu sorunun muhatabının kim olduğunu Kenan Doğulu söylesin soruyu o sormuş" ifadelerini kullanan Kaya, sözlerine "Bu soruyu Kenan'ın da sormaması gerekirken...Yılmaz abi gereken cevabı vermiştir, bize düşmez." yanıtını verdi. 

Kaynak: DEMET SAROVA