İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Teşkilatı'nın 310. yıl dönümü kapsamında düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, yılın en başarılı itfaiyecilerini seçti. 4 farklı müdürlük bünyesindeki personeller arasından seçilen yılın itfaiyecilerine, İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak tarafından ödülleri takdim edildi.
İstanbul İtfaiyesi, vatandaşın beklentilerini karşılamayı ve hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayarak, kalite yönetim sistemi ile önemli gelişmelere imza attı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da itfaiyeciler arasında gösterdikleri başarılarla öne çıkan isimler ödüllendirildi. İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ve bölge müdürlerinin katıldığı törenle, yılın en başarılı itfaiyecileri ödüllerine kavuştu.


BU BAŞARI HEPİMİZİN GURURUDUR


Törende konuşan İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, ödül alan itfaiyecilere tebriklerini ileterek şunları söyledi: "İtfaiye teşkilatımız, 310 yıllık köklü tarihiyle bu şehrin güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bugün burada ödüllendirdiğimiz arkadaşlarımız, bu özverili çalışmaların birer temsilcisidir. Onların başarıları, tüm teşkilatımızın başarısıdır. Bu başarı hepimizin gururudur. İstanbul İtfaiyesi olarak her zaman gelişen ve değişen koşullara ayak uydurarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."


YILIN İTFAİYECİLERİ


Bu yıl Merkez İtfaiye Şube Müdürlüğü'nden Mustafa Kılınç, Avrupa Yakası İtfaiye Şube Müdürlüğü'nden Fatih Kaya, Anadolu Yakası İtfaiye Şube Müdürlüğü'nden Fatih Demir ve Acil Yardım ve Can Kurtarma Müdürlüğü'nden Hanife Yeşim Nur Öz, gösterdikleri başarılı performansla yılın itfaiyecileri seçildi.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL