2025 yılının Mayıs ayında 18 yaşına girecek olan Kendry Paez  Chelsea'ye 17,2 milyon sterlin bonservis bedeliyle transfer olacak. Fakat, Mart ayında Ekvador Milli Takımı'nın başı belaya girdi, nedeni ise Kendry Paez’in uluslararası maç arası esnasında New York'taki bir striptiz kulübüne götürülmesi oldu. Bu olay yüzünden federasyon, bazı üst düzey oyuncuları kovmakla tehdit etti. Kendry Paez, bu tartışmanın merkezinde yer alıyordu.

Videolarda Paez'in takım arkadaşları Robert Arboleda ve Gonzalo Plata ile gece kulübünü ziyaret ettiği gözüküyordu. Ancak Piez'in oradaki varlığı endişeye yol açtı çünkü yasa 21 yaşın altındaki kimsenin gece kulüplerine katılmasına izin vermiyor.

YİNE YERİNDE DURMADI

Kendry Paez başına gelenlerden akıllanmadı. Chelsea'nin genç yıldızı Kendry Paez, bu yıl ikinci kez parti yaparken yakalandıktan sonra saha dışındaki davranışları konusunda uyarıldı.

Ekvador teknik direktörü Sebastian Beccacece, genç oyuncunun başarı ve tanınırlığın getirdiği baskıyla başa çıkmayı öğrenmesi gerektiğini söyleyerek şu sözlere yer verdi: 'Onunla yaşadığım deneyim bana empati yaptırdı. Çok yetenekli ve bununla başa çıkmayı öğrenmesi gerektiğini biliyor, özellikle de şimdi bir kulübe satılıyor ve milli takımın bir parçası.'

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ