Amerikan futbolu ekibi Dolphins'in oyun kurucusu Tua Tagovailoa, Buffalo Bills'e 31-10 yenildikleri maçın üçüncü çeyreğinde Damar Hamlin ile yaşadığı sert çarpışmada ciddi şekilde hasar aldı. Oyuncunun beyin sarsıntısı geçirdiği açıklandı.

2D1F348A851Fa91711A1445106A0825A

GERÇEKTEN BİLMİYORUM

Dolphins koçu Mike McDaniel, oynama kararının Tagovailoa ve doktorunun elinde olacağını söyledi. Ancak muhabirlere, "Önümüzdeki süreçte nasıl oynayacağını bilemiyorum. Gerçekten bilemiyorum" dedi. McDaniel, Dolphins'in Tagovailoa olmadan uzun süre oynamaya hazır olduğunun sinyalini verdi. Onun yerine oyuncu bakılıyor.

YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ!

McDaniel, "Sakatlık sonrasında ona soyunma odasına gitmesini, derin bir nefes almasını söyledim ve 'yakında görüşmek üzere' dedim" açıklamasında bulundu. Ancak yakın bir tarihte görüşemeyebilirler!

212.4 MİLYON DOLAR

26 yaşındaki Tagovailoa, 2022 sezonunda birkaç maçı kaçırdı ve o yıl iki korkunç beyin sarsıntısı geçirdi. Dolphins Kulübü, temmuz ayında Tagovailoa'ya 167 milyon doları garanti olmak üzere dört yıllık 212.4 milyon dolarlık bir sözleşme vermişti.
 

Muhabir: Öznur Demirbey