Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım'ın uzun süredir Türkiye'nin Minik Serçe'si Sezen Aksu ile arasının kötü olduğu söylentileri vardı. Yeşim Salkım daha önce Sezen Aksu'nun Özlem Tekin'i piyasadan sildiğini ve daha fazlasını iddia etmişti. Nisan ayında katıldığı bir programda konuyla ilgili açıklamalar yapan ünlü isim "O dönem ben başka bir şey söylüyorum, çat önüne bir şey konuluyordu. Sezen Aksu ile aramız hiç kötü olmadı. Ayrıca biz tartışabiliriz. Biz kavga da etmiş olabiliriz. Biz birbirimize kırılmış da olabiliriz. Özür dilemek diye bir şey var. Bu ölümlü dünyada gidip özür dilerim, yanlış yaptım dediğin zaman bitiyor olay." demişti. 

T25 Sezen Aksu Kimdir Kac Yas 993

MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Sözlerine devam eden Salkım; "Ben Sezen Hanım'a bir hata yaptıysam, bir daha söylüyorum çok özür dilerim. Bilerek bir şey yapmadım. O da bana hiç bir zaman yapmadı. Gönlü kocamandır. Yakında bir Sezen Aksu şarkısı söyleyeceğim. Hiç kimsenin akıl etmediği bir Sezen şarkısının cover’ı geliyor." ifadelerini kullanmıştı. 

1500X1500

DİNLEYİCİYLE BULUŞTU

Yeşim Salkım söylediğini yaptı ve Aksu'nun unutulmaz şarkısı "Ateş Böceği"ne yepyeni bir soluk getirdi. Salkım’ın, Aksu'nun imzasını taşıyan bu klasik şarkıyı seslendirdiği cover çalışması, bugün Yeşil Müzik & Avrupa Müzik iş birliği ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Muhabir: LİLA OKYANUS