K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçta bu sezon ilk kez taraftarlarının önüne çıkan yeşil beyazlılar maç öncesi de dualar eşliğinde kurban keserek yeni sezona resmen merhaba dedi. Sporseverlerin büyük bir ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti.

Ortasaha mücadelesine sahne olan ilk 45 dakikada iki takım da gol kaydına muvaffak olamayınca soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gidildi.

Maçın ikinci yarısına konuk ekip etkili başladı. Sarı siyahlılar 51. Dakikada kazandığı penaltı atışını Selçuk’la kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Sezer Gökhan Demir güzel bir refleksle uzanarak gole izin vermedi. 75 dakikada bu kez Yeşilova Esnaf penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Ömer Faruk Karaman ev sahibi ekip adına skoru 1-0 yaptı. 80. Dakikada maçın hakemi üçüncü kez penaltı noktasına gitti.

Beykoz 1908 ikinci kez kazandığı penaltı yine kaptan Selçuk’la kullandı. Bu penaltıda topu kaleci Sezer Gökhan Demir kurtarınca konuk ekip ikinci penaltı atışından da yararlanamadı. Kalan sürede başka gol olmayınca Yeşilova Esnaf ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak 6 puana yükseldi.

Editör: Ayşe Tunalı