33 yaşındaki John O'Neill, Longmont'taki bir makineye ağaç dalları atarken, ayak bileğine takılan "balık kancası" şeklindeki dal onu içeri sürükledi. Bıçaklar ayak parmaklarını, ayağını, bileğini ve bacaklarını kesti. Feci kaza, yeni işindeki ilk gününün 15. dakikasında gerçekleşti.

KOLLARIYLA YAKALADI

O'Neill, The Denver Post'a yaptığı açıklamada, "Beynimde şimşekler çakıyordu. Sadece bacağımı veya ayağımı kaybetmekten çok daha fazlasını yaşayacağımı düşündüm. Makinenin bütün vücudumu parçalayacağını sandım" diye konuştu. Talihsiz adam, kollarıyla makinenin kenarlarını yakaladı ve oraya tutundu.

HEMEN DUYMADILAR

İş arkadaşları koruyucu kulaklıkları nedeniyle yardım çığlıklarını hemen duymadı. Ne olduğunu anlamaları yaklaşık bir dakika sürdü. İş arkadaşları onu çıkarmayı başardığında, bıçaklar yukarıya doğru ilerlemişti.

TEKNİK OLARAK ÖLDÜ!

Polis şantiyeye geldi ve onu yerel bir hastaneye götürdü. Daha sonra Colorado, Lakewood'daki St. Anthony Hastanesi'ne uçuruldu. Hastaneye kaldırılırken "teknik olarak öldüğü" belirtildi. Kalbi durdu. Yoğun çabalar sonrası hayata geri döndürüldü. O'Neill, ertesi günü hastane yatağında uyandığında ne olduğunu ancak anlayabilmişti.  Şimdi protez bacaklar yaptırmayı planlıyor.

Muhabir: Öznur Demirbey