Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan, Fatih Terim adına hayali fon kurarak, yüksek getiri vaadiyle futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Davada kamuoyunun yakından tanıdığı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Semih Kaya gibi isimler yer aldı. Seçil Erzan açılan davada tutuklu olarak yargılanıyor.

Ziraat Bankası eski müdürlerinden deneyimli finansı Pro. Dr. Şenol Babuşçu Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan vakasının İzmir'de yaşandığı iddia etti. Babuşçu sosal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 'Denizbank’ın İzmir şubelerinden birinde üçüncü Seçil Erzan vakası yaşandı' dedi. Sonrasında ise 'Denizbank’ın İzmir Şubelerinden birisinin müdürü olan H.Ö.’nün, Borsa İstanbul’un ünlü oyuncularında birisi olan C.O. adına fon kurarak, başta İzmir’in ünlü bir spor klübünün yöneticileri ve üyeleri olmak üzere fona para topladığına ilişkin iddialar üzerine soruşturma başlatıldığı öğrenildi.' ifadelerini kullandı. 

Ilk Hamle Denizbanktan Geldi Eytlilere Ne Kadar Promosyon Odenecegi Belli Oldu H5Ib

Şimdilik yapılabilen tespitler çerçevesinde 100 milyon TL para topladığı iddiasına ilişkin olarak MASAK’ın da dahil olduğu bir idari ve adili sürecin başlatıldığı belirten Babuşçu 'Sürecin başlatıldığının öğrenilmesi üzerine Şube Müdürü H.Ö.’nün intihar girişiminde bulunduğu ve şu an hastanede kontrol altında tutulduğu da konuya ilişkin diğer konuşulan husus arasında yer alıyor.' dedi. 

Muhabir: SERKAN BAYAR