İngiltere Kraliçesi'nin ölümü, koronavirüs pandemisi Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması gibi önemli olayları önceden doğru tahmin eden Brezilyalı modern kahin Athos Salome, 2024 yılına dair 7 kehanette bulunmuştu. 37 yaşındaki kahin, 4 kehanetinin gerçekleştiğini ifade ederek geriye sadece 3 kehanet kaldığını hatırlattı! 

Ekran Resmi 2024 09 13 11.03.15

Athos Salome, Daily Star'a verdiği röportajda kehanetlerinin başka paranormal uzmanlar tarafından sahiplenildiğini söyledi. Daha önce yaptığı açıklamalarda insalığı uzaylılarla ilgili uyarmış ve önümüzdeki yıllarda yaşanacak devrim niteliğindeki bilimsel gelişmelerin, yaşam ve insan uygarlığına dair anlayışımızı yeniden şekillendireceğini belirttmişti. 

Temas 52Hc

Özellikle 2026-2028 yıllarına vurgu yapan Salome, "NASA ve Avrupa Uzay Ajansı (ESA) arasındaki iş birliği, çığır açıcı bir keşfe yol açacak. Daha önce görülmemiş bir yaşam formu ortaya çıkacak. Hükümetler ve dini kurumlar, bu yaşam formlarını incelemek ve onlarla ilgilenmekle ilgili ahlaki sorumluluklarla yüzleşmek zorunda kalacak." demişti. 

Edfcv Dfv 2Lfl

Daha önce Daily Star'a verdiği röportaja göre; Salomé, yapay zekanın insan yaşamına yardımcı olduğu söylense de, yıkıcı ve insanlığın sonunu getirebilecek tehlikeleri de beraberinde getirebileceğini belirtmişti. Gelecekte ortaya çıkan salgınların, şimdiye kadar olduğu gibi "doğal bir şekilde" gerçekleşmeyeceğini, bunun asıl sorumlusunun yapay zeka olabileceğini öne sürmüştü. 

S 5491Ecb13002087D1C43B0659A1277Adb6C1B180

KALAN KEHANETLERİ NELER?

  1. Kahinin 2024 yılında gerçekleşmesini beklediği kalan üç kehanetten biri olarak Temmuz ayında, NASA'nın Eylül ayında bir duyuru yapacağını belirtmiş ve  tahmini Kasım ayında Dünya'ya çarpışma rotasına girecek bir asteroid hakkında olacağının uyarısını vermişti. 

  2.  3. Dünya Savaşı, Athos Salome'nin de kehanetleri arasında. 

  3. Salome'nin son kehaneti ise afetler. Ünlü kahine göre Eylül ayında meydana gelen Yagi tayfunu ile bu kehanet güçleniyor. Yılın son çeyreğinde Çin, Filipinler ve Vietnam olmak üzere yıkıcı afetler meydana gelebilir.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY