Geçen hafta Colorado'da bir otoyolda, TIR'ın kontrolünü kaybederek bir kişiyi öldürüp diğerini yaralamakla suçlanan adamın, ABD'den sık sık sınır dışı edilen bir adam olduğu belirtildi. 47 yaşındaki Meksikalı Ignacio Cruz-Mendoza, 11 Haziran'daki kazayla bağlantılı olarak dikkatsiz araç kullanma ve cinayetle ilgili suçlamalarla karşı karşıya...

Colorado Eyalet Devriyesi (CSP), Mendoza'nınr boru yükü taşıdığı sırada aracın kontrolünü kaybettiğini ve yoldan çıktığını söyledi. Taşıdığı yükler toplamda 5 araca isabet etti. CSP, bir kişinin öldüğünü ve bir kişinin de ağır yaralandığını belirtti. Mendoza yaralanmadı.

YOL 12 SAAT KAPANDI

Enkaz otoyolu her iki yönde de kapattı. Yetkililerin yolu açmaya çalışması nedeniyle otoyolun 12 saatten fazla kapalı kalmasına neden oldu. Cruz-Mendoza tutuklandı ve Jefferson İlçe Hapishanesi'ne gönderildi.

CSP adamın yerel bir adresi olmadığını söyledi. Cruz-Mendoza'nın Meksika'ya gönderilme geçmişinin yirmi yılı aşkın bir süreye dayandığı doğrulandı. Çevrimiçi mahkeme kayıtları, Cruz-Mendoza'nın gözaltında kaldığını gösteriyor. Bir sonraki duruşması 30 Temmuz'da yapılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ