En son Savaşçı dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Merve Kayaalp, Muğla Dalaman'da oturduğu evde, babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına sıkarak hayatına son verdi. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, oyuncunun cansız bedenini buldu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kayaalp'in neden intihar ettiği henüz bilinmezken, acı olay sevenlerini kahretti.

MERVE KAYAALP KİMDİR?
Isparta Süleyman Demiren Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olan Merve Kayaalp, 1.5 yıl İstanbul devlet tiyatrosunda çalıştıktan sonra özel Tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçti. Çeşitli reklam filmlerinde oynayarak televizyon dünyasına adım atan Kayaalp, Sakarya Fırat adlı dizide Hüsniye karakteri ile ilk kez televizyon dizisinde yer aldı.


Merve Kayaalp,Isparta Süleyman Demirel üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu.Üniversiteden mezun olduktan sonra yaklaşık bir buçuk 1.5 yıl İstanbul devlet tiyatrosunda çalıştıktan sonra özel Tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçer. Versus tiyatroya ve Tiyatro ritm de çalışır. İlk ekran karşısına “madam coco” ve “vodofone “reklamlarında oynayarak çıkar. 

MERVE KAYAALP'İN OYNADIĞI DİZİLER

Küçük Kıyamet, Düşler ve Umutlar adlı dizilerde rol alan oyuncu, Kalan D ekranlarında yayınlanan Elif adlı dizinin 2. sezonunda Gülay karakteriyle seyirci karşısına çıktı. 2014 yılında Şeref Meselesi dizisinde rol alan Merve Kayaalp, son olarak Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisiyle ekranlara çıkmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ