12 yaşındaki Teksaslı bir kız çocuğu, annesi ve üvey babasıyla yaşadığı evde ölümcül şekilde yaralardı. Sorumsuz ebeveynler, yetkililere haber vermek yerine ona 4 gün boyunca vitaminli içecekler verdi. Nefes almakta zorluk yaşayınca da mecburen 911'i aradılar.


YOLA ÇIKTILAR


Miranda Sipps adlı küçük kız, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yetkililer, acil müdahale ekiplerinin Sipps ve annesini otoyolda karşıladığını ve baygın çocuğu hastaneye kaldırdığını söyledi.


PALET ÜZERİNDE YATTI


Şerif David Soward, "Talihsiz kız konuşamıyordu. Temel olarak gözlerini kırpabiliyor ve ellerini biraz hareket ettirebiliyordu. Onu evde bir palet üzerinde yatırmışlar" dedi.


EVE GELMESİNLER


36 yaşındaki Denise Balbaneda ve üvey baba Gerald Gonzales tutuklandı. Araştırmacılar, çiftin kolluk kuvvetlerinin evlerine gelmesini önlemek için tıbbi yardım almaktan kaçındığına inanıyor. 911'i aradıktan sonra bile Balbaneda evlerini terk etmeyi ve acil müdahale görevlileriyle yolda buluşmayı seçmişti. Soruşturma sürüyor ve evin de arandığı belirtildi. Talihsiz küçük kız, bu ayın sonunda 13 yaşına girecekti.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL