Günlük dizi "Kan Çiçekleri"nde hayat verdiği Dilan karakteriyle kısa sürede yıldızı parlayan Yağmur Yüksel büyük bir hayran kitlesi edindi. Hayranları tarafından destek gören ve çok sayıda ödüle layık görülen oyuncu öte yandan sosyal medyada zorbalığa da maruz kalıyordu. Yüksel hakkında yapılan hakarete varan paylaşımlar ve ağır küfürlere sessiz kalmamayı tercih etti ve avukatı aracılılığıyla savcılığa Mart ayında suç duyurusunda bulundu.

Ekran Resmi 2024 07 16 16.18.11

YİNE AFFETMEDİ

Ancak avukatı Volkan Alkılıç, hakkında hakaret içerikli paylaşım yapan hesaplarla ilgili bir kez daha harekete geçti ve konuyla ilgili İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.  

Ekran Resmi 2024 07 16 16.18.23

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Avukat şu ifadeleri kullandı. “Müvekkilim Yağmur Yüksel’e yönelik olarak sosyal medya üzerinden mesnetsiz, hakaret niteliğindeki paylaşımlara ilişkin hukuki süreç tarafımızca başlatılmıştır. Müvekkilimin kişilik haklarını ihlal edecek derecede kötüleşebilen kişilerin cezasız kalmaması adına sürecin takipçisi olduğumuzu, süreç içerisinde yaşanacak gelişmelerden siz kamuoyunu bilgilendireceğimizi ve en önemlisi Yağmur Yüksel’in yalnız olmadığını bilgilerinize sunarım. Yağmur Yüksel vekili Av. Volkan Alkılıç….”

Muhabir: LİLA OKYANUS