Hugh Jackman ve Broadway'deki rol arkadaşı Sutton Foster'ın birlikte olduğu konuşuluyor. Foster'ın, kocası Ted Griffin'e boşanma davası açmasının ardından iddialar da zirve yaptı. Ancak yeni bir habere göre; Jackman'ın eski eşi Deborra-Lee Furness, "X-Men" yıldızıyla ayrılmadan önce Foster'dan şüpheleniyordu.

ÇOK ENDİŞELİYDİ

Hugh Jackman ile Deborra-Lee Furness, yaklaşık otuz yıllık evlilik ve iki çocuğun ardından geçen eylül ayında boşandıklarını duyurmuştu. Daily Mail'e konuşan bir kaynağa göre; Furness, Jackman ve Foster'ın 2022'de Broadway'de sahnelenen "The Music Man" adlı oyunda birlikte rol almaları konusunda endişeliydi.

1 YIL ÖNCEYDİ

Bu oyun, çiftin boşanma kararı almasından 1 yıl önce sergilenmişti. Daily Mail kaynağı, "Hugh Jackman, Sutton ile çalışmaya başladığında Deborra-Lee'nin şüpheleri vardı. Ortaya çıkan ilişkileri onun için bir sır değil" dedi.

GİZLİLİK ANLAŞMASI

Aynı kaynak, "Deborra-Lee, olayların dışında kalmak istiyor. Bu konuyu ele almayacak veya Jackman'a karşı konuşmayacak. Boşandıklarında, evlilikleri sırasında olan her şeyi gizli tutmayı kabul ettiler" açıklamasında bulundu.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül