Reese Witherspoon ve Oliver Haarmann'ın ilişkileri iyi gidiyor. PEOPLE'a bilgi veren bir kaynak, 48 yaşındaki oyuncunun, Searchlight Capital'in kurucu ortağı olan iş insanıyla çok eğlendiğini söyledi.

HARİKA HİSSEDİYOR

Bu kaynak, "Reese şu anda harika hissediyor ve flört etmekten hoşlanıyor. Oliver ile eğleniyor. Onu görmek için sık sık uçak yolculuğu yapıyor. Reese, Hollywood'la pek ilgisi olmayan biriyle olduğu için mutlu" diye konuştu.

BİR AYDA İKİ KEZ

Eylül ayında, birden fazla kaynak PEOPLE'a, çiftin eylül ayında New York'ta en az iki kez birlikte görüntülenmesinin ardından çıkmaya başladığını doğruladı. Witherspoon ve Haarmann ayrıca 30 Temmuz'da Big Apple restoranında ortaya çıktı.

12 YILLIK EVLİLİK

O dönemde PEOPLE'a konuşan bir kaynak, ikilinin "sadece arkadaş" olduğunu söylerken, başka bir kaynak ise ünlü film yıldızının ilişki söz konusu olduğunda işleri ağırdan aldığını belirtmişti. Witherspoon daha önce, yaklaşık 12 yıllık evliliğin ardından Mart 2023'te eski eşi Jim Toth'la boşanacağını duyurmuştu. Ağustos 2023'te ise boşanma kararı çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ