Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, transferinin 2. yılına özel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Takıma ilk geldiği dönemden fotoğraflar ekleyen Icardi, şu sıralar ayrı olduğu ve boşanma kararı aldıkları Wanda Nara ile de karelerini paylaştı. 

Ekran Resmi 2024 09 08 06.37.36

SÖZLERİ TARAFTARI DUYGULANDIRDI

Sakatlığı sebebiyle tedavi gören ve iyileşmesi bir aydan fazla sürecek olan futbolcunun gönderisine beğeni ve yorum yağdı. 

Mauro Icardi şu sözleri kullandı; "İki yıl önce, zorluklar ve belirsizliklerle ama aynı zamanda umut ve hayallerle dolu yeni bir maceraya başladık. Bugün geriye dönüp başardıklarımıza baktığımda, büyük bir minnettarlık duymaktan kendimi alamıyorum. Hepinizin desteği olmasaydı bu yolculuk aynı olmazdı.

Ekran Resmi 2024 09 08 06.38.01

"TEMEL BİR DAYANAK OLDUNUZ"

Her çaba, her teşvik sözcüğü ve her küçük jest bu noktaya kadar gelmemizi mümkün kıldı. Sadece hedeflerimize ulaşmakla kalmadık, aynı zamanda bir ekip ve birey olarak da büyüdük. Bu nedenle, bu yolculuğun bir parçası olan herkese en derin şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu başarıda temel bir dayanak oldunuz.

Ekran Resmi 2024 09 08 06.37.51

WANDA NARA'YI UNUTMADI

Gelecek belirsizliğini koruyor, ancak sizin gibi insanlar yanımdayken önümüze çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi biliyorum. Bağlılığınız ve tüm çabalarınız için tüm kalbimle teşekkür ederim.

Ekran Resmi 2024 09 08 06.38.16

GERİSİ TARİH

2 yıldan beri Galatasaray denen bu büyük ailenin bir parçasıyım ve bu duyguyu sonsuza kadar dünyanın her köşesine taşıyacağım ve temsil edeceğim. Böylece küçük ve büyük 'Aslanlar' Türkiye'nin en iyi takımıyla gurur duyacaklar. Gerisi Tarih."

Kaynak: DEMET SAROVA