Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, çiftin ayrıldığını açıkladı ve bu açıklama magazin dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Arjantin televizyon kanalı America TV’ye telefonla bağlanan Wanda Nara, Icardi’den boşanma kararı aldığını duyurdu. Nara, yaptığı açıklamada, “Mauro’dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denememe rağmen bu kez başarılı olamadık” dedi.

Wanda Nara, ilişkilerindeki zorluklar ve yaşanan sağlık problemleri nedeniyle evliliklerini sürdürmenin mümkün olmadığını belirtti. Ayrılık kararının ardından, Nara’nın açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi gördü ve magazin kulislerinde geniş bir şekilde tartışılmaya başlandı. 

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara’nın boşanma kararı, ihanet iddialarını yeniden gündeme getirdi. Sosyal medyada bu konuyla ilgili tartışmalar sürerken, ünlü şarkıcı Simge Sağın’ın yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Boşanmanın ardından Icardi ve Nara’nın birbirlerini aldattığına dair çıkan iddialar magazin kulislerinde geniş yankı uyandırdı. Bu süreçte, ünlü şarkıcı Simge Sağın, hayranlarıyla etkileşimde bulunarak dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Simge Sağın, sosyal medya hesabında “Önce Aşkın Olayım” hashtag’ini kullanarak ve “Başlıyoruz” notunu ekleyerek, Icardi’ye olan hayranlığını ve destek mesajını paylaştı. Sağın, paylaşımında “Önümüz Yaz” şarkısının eşliğinde spor yaptığı anları da takipçileriyle paylaştı ve “Şimdi değilse ne zaman?” mesajını yazdı.

Simge Sağın’ın bu hamlesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının paylaşımına; “Aşkın olayım…”, “Simge abla resmen koşuyor”, “Abla sen bir dur, ortalık karışık” gibi yorumlar yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, Sağın’ın paylaşımlarını eğlenceli ve ilgi çekici buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ