Wanda Nara cüretkar paylaşımlarıyla sosyal medya gündemini meşgul etmeye devam ederken bir yandanda Galatasaray’ın yıldız futbolcusu eşi Icardi’nin de aklını çeliyor. Nara'nın son klibinde birlikte ateşli sahnelerine yer veren çift eleştirilerin hedefi olmuştu. Her ne kadar Galatasaray taraftarı Wanda Nara'yı 'yenge' olarak kabul etse de, çiftin Türk örf ve adetlerine uygunsuz bir yaşam sürüdüğü yönününde de çok sayıda yorum yapılmıştı. 

Sssssss 8Vld

"YENGE ABARTTI"

Nara bu kez de çektiği video ile dikkat çekti. TikTok hesabından Icardi ile küvete girdiği anları paylaştı. O anları çıplak şekilde kayda alan Nara, küvetten çıkan eşini de çırılçıplak çekmeye çalıştı. Nara'nın video çektiğini gören Icardi de ani bir refleksle havluyla kendini gizledi. Bu görüntüler de sosyal meyda gündemine oturdu. 'Yenge abarttı' şekilinde yorumlar yapıldı. 

Ababaaa Pak5

ÇİMLERE ÇIPLAK UZANMIŞTI

Özel görüntülerini belli bir ücret karşılığında  18 yaş üstüne hitap eden içeriklerin oluşturulduğu Divasplay'de paylaşan Nara geçen haftalarda da çimlere çırılçıplak uzanarak  yeni şarkısı Ibiza'yı duyurmuştu. Nara'nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Ekran Resmi 2024 06 18 10.51.41

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi’nin eşi Wanda Nara'nın özel görüntüleri geçen haftalarda sosyal medyaya sızmıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR