Ülkemizde ve dış basında yansıyan iddialara göre Nara, Galatasaraylı futbolcu Mauro İcardi'ye boşanma davası açtı. Gündemden düşmeyen ikilinin boşanma haberlerinin ardından, Wanda Nara; bugün akşam saatlerinde bir kez daha resmi bir açıklama yaptı. Icardi ile 10 yıldır çalkantılı aşk yaşayan Wanda Nara, Arjantinli futbolcuyu sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı.

Fakat ikilinin ilişkileriyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Wanda Nara, Icardi ile birlikteliklerini sonlandırdıklarını fakat aile olmaktan vazgeçmeyeceğini vurgu yaptı.

WANDA NARA'DAN SON DAKİKA ÇAIKLAMA

“Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.”

Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuk doğuran Nara, daha sonra Lopez'den boşanarak çocuklarının velayetini almıştı. Boşanmanın ardından ünlü futbolcuyla ilişkisi başlayan Wanda, Mauro'dan iki çocuk sahibi daha olmuştu.

WANDA NARA, ICARDİ'Yİ TEKRAR TAKİBE ALDI

Kaynak: HABER MERKEZİ