Özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin geçen aylarda  boşanma aşamasına geldiği eşi Wanda Nara durmak nedir bilmiyor. Icardi ile ayrıldıklarını duyuran Nara futbolcunun neredeyse kariyerini tehlikeye sokmuştu. 

YATAKTAN PAYLAŞTILAR

Ayrılığın ardından zor günler geçiren Icardi, geçen haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla hem barıştıklarını resmen duyurdu hem de pes dedirtti. Galatasaray taraftarı futbolcu adına sevinse de yataktan paylaştığı fotoğraf tepkilere de neden oldu. 

1200Xauto

HER MAÇ SONRASI AYNI ŞEY

Wanda Nara'nın Antalya-Galatasaray maçının ardından yarı çıplak pozlar paylaşması sonrasında ise Nara'ya Türk takipçilerinden yorum yağdı. Büyük oranda eleştirilen Wanda Nara Photoshop yapmakla suçlandı ve "Icardi için üzülüyorum", "Bu ne hal yenge?" gibi yorumlar yapıldı. 

Wansdsaa

BAHİS SİTESİNİN YÜZÜ OLDU

Şu sıralar Arjantin'de kariyerine devam eden Nara, TV programları ve konserleri dışında reklam içerikleriyle de dikkat çekiyor. Nara bu kez de bir canlı bahis sitesinin yüzü oldu. Site için paylaşımlar yapan Nara, cinsel içerikler ve kumara davet reklamıyla adeta Türk örf ve adetlerine meydan okuyor. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY