Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi'nin bonservisini bu sezon başında satın almıştı. Ancak Arjantinli yıldızın transfer süreci, kulüp ve oyuncuyla anlaşılmasına rağmen beklenenden uzun sürdü. Bu gecikmenin nedeni, Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sağlık sorunlarıydı.

Sezon öncesi tatil yaparken Wanda Nara'nın hastalandığını öğrenen Icardi ailesi, bir süre Arjantin'de kalmıştı. Wanda Nara'nın lösemi olduğu yönünde çıkan iddialar ise ünlü model tarafından yalanlanmıştı.

"NE KADAR ALÇAKÇA"

Sosyal medyada bir kullanıcı, Wanda Nara'ya yönelik "Hastalığınız hakkında neden yalan söylediniz?" şeklinde bir soru sordu.

Nara, bu soruya şu cevabı verdi: "Neyse ki bu tür kişilerin sayısı azdır, ancak hala spekülasyonlar dönüyor. Birilerinin benim bile bilmediğim bir şeyi sorgulamaya veya yargılamaya çalışması gerçekten düşündürücü. Bu, kamuya açıklanan kişisel bir durum, ancak benim tarafımdan değil. Birçok insan beni iyi görmek ve ne olduğunu ve nasıl olduğumu bilmek istiyor. Bir gün bunu açıklayacağım."

dc97d3231e5a4707833b1acbccbea4be

"ASLA BİR SAĞLIK SORUNUYLA OYNAMAM"

Başka bir kullanıcı, Wanda Nara'dan yaşadıklarını paylaşıp insanlara yardımcı olması isteğinde bulundu. Wanda Nara, bu yoruma şu şekilde yanıt verdi: "İnsanlar sizi yargılıyor. Şu an için bunu kendime saklamayı tercih ediyorum. Daha güçlü olduğumda anlatacağım. Sağlık sorunlarıyla asla oynamam!"

WANDA NARA KİMDİR?

Wanda Nara, 10 Aralık 1986'da Buenos Aires, Boulogne Sur Mer'de Andrés Nara ve Nora Colosimo'nun çocuğu olarak doğdu. Ayrıca Zaira adında bir kız kardeşi bulunmaktadır.

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık