Sadece ülke gündemiyle sınırlı kalmayan dünya gündemi hakkında da video çeken Mustafa Sarıgül, sosyal medyada birçok video yayınlamaya devam ediyor. 

Volvo'dan Türkiye kararı: Sedan modellerin satışını durduruyor

Volvo Car Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Alican Emiroğlu, markanın ürün gamında önemli değişikler yapacaklarını belirterek, "Son gümrük vergileri nedeniyle sedan modellerimizin satışına son vereceğiz. Çin'de üretilen bu modellerin satışlarını yeni yıldan itibaren durduracağız. Elektrikli sedan modeller gelene kadar Türkiye'de sedan bir otomobil satmayı planlamıyoruz" ifadelerini kullanmasının ardından CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül video çekerek paylaştı.

Sarıgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Volvo arabanı da al git. Yeter artık bizi sömürdün. Bize TOGG yeter.' notunu düştü.

Ekran Resmi 2024 08 19 12.38.30

Volvo'nun Türkiye'de sedan modellerin satışına son vermesi hakkında video yayınlayan Sarıgül 'Oh, ne güzel dünya... Volvo, bugüne kadar Türkiye'yi sömürdün, sömürdün, sömürdün; şimdide Volvo Türkiye'den gidiyormuşsun. Pılını pırtını topla, defol git. Bizim TOGG'umuz bize yeter.' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Lila Okyanus