Hatayspor teknik direktörlüğü görevinden ayrılan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ile ayrılığın eşiğinde olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüş, ardından Volkan Demirel sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi yalanlamıştı. 

Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu! Eski sevgilisini övmelere doyamadı Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu! Eski sevgilisini övmelere doyamadı

Hadi Anlat programına konuk olan Volkan Demirel evliliğine dair sözleriyle bir kez daha dikkat çekti. "14 yıldır evliyiz. Evlilik uzun bir lig maratonu gibi. Biz her şeye beraber karar verebilen bir aileyiz. Bazen tabii ki itişmeler olur. Zaten her evlilik güllük gülistanlık giderse o evlilikte sorun vardır. 14’üncü yılımızdayız. Ben biraz fevri bir tiptim, Zeynep beni olgunlaştırmıştır. En büyük eleştirenim Zeynep’tir” dedi.

640Xauto 4

ÇOCUK MU İSTİYOR?

Kolundaki film şeridi dövmesinin sırrını da açıklayan Volkan Demirel, “Orada bir kişilik boş yer var. Belki bir erkek çocuğumuz olur diye bıraktık. Bakalım, kısmet. Dövme yaptırmayı severim. Kızlarımın isimleri yazar ellerimde. Hepsini çok severek ve isteyerek yaptırdım...” açıklamasını yaptı.

Kaynak: DEMET SAROVA