Volkan Demirel'in aylar önce eşi Zeynep Sever Demirel ile ayrılığın eşiğinde olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüş ancak haberlerin gerçeği yansıtmadığı hatta çiftin yeni bir bebek bekledikleri ortaya çıkmıştı.

Unlu Cift Zeynep Sever Demirel Ve V Lljo

Volkan Demirel kaltıldığı bir programda evliliğine dair sözleriyle bir kez daha dikkat çekmiş ve "14 yıldır evliyiz. Evlilik uzun bir lig maratonu gibi. Biz her şeye beraber karar verebilen bir aileyiz. Bazen tabii ki itişmeler olur. Zaten her evlilik güllük gülistanlık giderse o evlilikte sorun vardır. 14’üncü yılımızdayız. Ben biraz fevri bir tiptim, Zeynep beni olgunlaştırmıştır. En büyük eleştirenim Zeynep’tir” ifadelerini kullanmıştı. 

3. BEBEK DE KIZ

Çiftin bebeklerinin cinsiyeti de geçen haftalarda belli oldu. Bir kez daha kız bebek sahibi olacak Zeynep Demirel, futbol dünyasının ünlü yıldızlarının evlerine konuk olacağı yeni bir programa başladı. 

5 H O Tr Rs R C Ey3 Nth Wi Gw 3W

YORUM YAĞDI

Programın ilk bölümünde Zeynep Demirel'in evin kararlarını kimin aldığına dair yaptığı "Kararları ben alırım Volkan aldığını zanneder" yorumu ise sosyal medyada gündem oldu! Çift için "Böyle bir ilşki istiyorum", "Hanımcılık galip gelmiş", Volkan abim evlilikte de defansta" gibi yorumlar yapıldı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY