Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, altı yıl aradan sonra Victoria's Secret podyumuna yeniden adım atıyor. Son defilesinde, 2018 yılındaki yaranın içinde veda eden Lima, bu kez büyük bir dönüş için hazırlık yapıyor.

Adriana Lima geri dönüyor - Resim: 2

Geçtiğimiz yıl "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" filminin galasında dikkat çeken Brezilyalı model, yeniden moda dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. 1999'dan 2018'e kadar Victoria's Secret Meleği olarak ün kazanan Adriana Lima, 43 yaşında podyuma yeniden adım atmaya hazırlanırken, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da olay oldu.

Adriana Lima geri dönüyor - Resim: 3

43 YAŞINDA VE ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

Üç çocuk annesi olan Lima, Victoria’s Secret defilesine dönüşünü duyurduğu bir video paylaştı. New York sokaklarında siyah şık bir kıyafetle taksiye binen Lima, sürücünün "Nereye gitmek istersiniz?" sorusuna, "Eve" cevabını veriyor. Ancak sürücü evinin nerede olduğunu bilmediğini söyleyince, ünlü model esprili bir şekilde "Özür dilerim, beni Victoria's Secret defilesine bırakır mısınız?" diye ekliyor.

Adriana Lima geri dönüyor - Resim: 5

Adriana Lima, yıllarca podyumun en ikonik isimlerinden biri olarak Victoria’s Secret defilelerinde yürümüş ve firmanın en tanınmış meleklerinden biri haline gelmişti. 2018’deki duygusal vedasının ardından, markanın yeni koleksiyonunda yeniden yer alacak olması moda dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Adriana Lima geri dönüyor - Resim: 6

Lima'nın Victoria's Secret defilesine dönüşü, hem kariyerinde yeni bir sayfa açıyor hem de markanın yeniden eski görkemine kavuşma çabalarının bir parçası olarak yorumlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ