Victoria's Secret defilesi, bu sonbaharda büyük bir geri dönüş yapıyor. Markanın ikonik şovu, 15 Ekim'de New York'ta podyuma çıkacak ve büyük bir heyecan yaratacak. Defilenin geri dönüşünü, Victoria's Secret'ın en ünlü yüzlerinden Tyra Banks ve Gigi Hadid Instagram üzerinden duyurdu. Hadid, bir otel lobisinde yürürken Banks ona davetiye sunuyor, üzerinde bu yılki gösterinin bilgileri olan bir tişört ve ceket giymişti.

Victoria's Secret modeli Alexina Graham, Koronavirüs'e yakalandı

Bu yılki defilede Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Devyn Garcia, Paloma Elsesser, Taylor Hill ve Mayowa Nicholas gibi ünlü modeller podyuma çıkacak. Victoria's Secret, bu defilede daha kapsayıcı bir yaklaşım sergileyeceğini ve markanın modern yüzünü yansıtan güçlü bir şov sunacağını duyurdu.

Victoria's Secret Haberleri | Son Dakika Victoria's Secret Gelişmeleri -  Mynet

2019'da iptal edilen defile, 2023'te "The Tour" adı altında geri dönmüş ve Barselona, Lagos, Bogota, Londra ve Tokyo'da çekilen gösterilerle izleyicilerle buluşmuştu. Bu yılki defile, markanın önceki "melekler" temasından uzaklaşıp daha kapsayıcı bir vizyonla sunulacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ