İtalya Serie A'nın dev ekiplerinden Roma'da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik'in adı ciddi bir şekilde Galatasaray ile anılıyordu. Özellikle Sacha Boey'in ayrılığının ardından transferi gündeme gelen Zeki Çelik geleceği hakkında kararını verdi. 

ZEKİ ÇELİK, ROMA'DA KALACAK

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın sağ bek pozisyonu için kadrosuna katmak istediği Zeki Çelik'ten yeni bir hamle geldi. Roma'da mutlu olmadığı iddia edilen ve sarı-kırmızılılara transfer olmak istediği uzun süredir gündemde olan başarılı oyuncu herkesi ters köşeye yatırdı. 27 yaşındaki sağ bek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Hazırlıklar tamamlandı, biz hazırız" ifadelerini kullanarak bu gönderiye kulübü Roma'yı etiketledi. Bu gelişmenin ardından Zeki Çelik, bu sezonda da başkent ekibinde forma giyeceğini ve bir başka kulübe transferinin resmen bittiğini de açıklamış oldu.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTİYOR

2022-2023 sezonu başında Fransız ekibi Lille'den Roma'ya transfer olan Zeki Çelik'in sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi 2025-2026 sezonu sonuna kadar devam ediyor. Çizme ekibine 7.4 milyon euro karşılığında transfer olan 1.80 boyundaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Bedirhan Altundağ