2019 yılından bu yana bonservisi Ligue 1 takımı Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı'nın kırmızı-lacivertli ekipte sözleşmesi sona ermişti. Adı Avrupa'nın ve Süper Lig'in dev ekipleriyle anılan milli yıldız tercihini Süper Lig devinden yana kullandı. Başarılı oyuncu, önümüzdeki sezon yeniden Trendyol Süper Lig'de forma giyecek.

YUSUF YAZICI, GALATASARAY'A İMZAYI ATIYOR

Uzun süredir yerli bir 10 numara transfer etmek isteyen Galatasaray, bonservisini eline alan Yusuf Yazıcı için girişimlere başlamıştı. Cimbom, bu transferde mutlu sona ulaştı. Fransız basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Yusuf Yazıcı ile 3 yıllık kontrat konusunda anlaşmaya vardı. Haberin detaylarında 27 yaşındaki oyuncunun, sarı-kırmızılılara imza atacağı tarih ve maaşı da açıklandı.

3 YILLIK İMZA 3.5 MİLYON EURO MAAŞ

Yusuf Yazıcı ve Galatasaray için çıkan haberin ayrıntılarında, Yusuf'un Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve her sezon için net olarak 3.5 milyon euro ücret kazanacağı belirtildi. Yıldız oyuncunun, sözleşme imzalamak için Türkiye'ye bu hafta içerisinde kesin olarak geleceği de kaydedildi.

LILLE RAKAMLARI

Lille formasıyla 135 maçta 6089 dakika süre bulan Yusuf Yazıcı, bu maçlarda 29 gol ve 15 asist üretti. 1.84 boyundaki orta sahanın güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak gösteriliyor.


 

Editör: Bedirhan Altundağ