CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve gazeteci Fatih Altaylı arasındaki tartışma gündemden bir türlü düşmüyor.  Bu kez topa değerlendiren gazeteci Yılmaz Özdil de girdi, Altaylı ve Kılıçdaroğlu ile ilgili konuştu. 

Yılmaz Özdil, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini yıllarca destekleyen gazeteciler tarafından eleştirildiğinde öfkelendiğini ve bu durumu Uğur Dündar ve Fatih Altaylı gibi isimlere yönelik ağır ifadelerle dile getirdiğini hatırlattı. Kılıçdaroğlu, özellikle Fatih Altaylı'ya karşı sert sözler sarfederek, Altaylı'nın AK Parti yanlısı olduğunu ve gazetecilik mesleğini satılık bir hale getirdiğini iddia etti.

kemal-kilicdaroglu-aciklama

"KILIÇDAROĞLU O ZAMAN MUTLUYDU"

Özdil "AK Parti iktidara geldiğinden beri yandaş gazetecilikten şikayet ediyorduk ama maalesef CHP aynı yöntemi tercih etti hatta çok üzgünüm ama AK Parti yandaşı gazeteciliği bile gölgede bıraktılar. CHP ve Kılıçdaroğlu yönetimi kendi medyasını kurduğunu zannederken çok mutluydu. Kılıçdaroğlu'nu alkışlarken 12 defa seçip kaybetmesine rağmen alkışlarken % 60’da kazanacak Cumhurbaşkanı filan derlerken Kılıçdaroğlu çok mutluydu. ‘Yapmayın etmeyin bakın Kılıçdaroğlu kesinlikle Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybedecek, anketlerle size yalan söylüyorlar’ diyen gazetecileri işten kovdurdular.

Haberturk Ten Ayrilan Fatih Altayli Secim Gecesi Ekrana Cikarilmadim

"İBLİS FALAN DİYOR..."

"Şimdi o işte bahsedilen aynı kadro şu anda Kılıçdaroğlu'nun karşısına geçmiş vaziyette. Kılıçdaroğlu hayatın gerçekleriyle karşılaştı. Öfkelenmesi ondan. ‘Beni göklere çıkaran şimdi niye döndüler’ diye öfkeleniyor. Asıl kendi ellerinle yarattın bu düzeni. Şimdi Fatih Altaylı’ya FETÖ yalakası, kepaze diyor. Satılık eleman diyor. Kalemin satılık ruhun satılık ağzın bile satılık filan diyor. İblis filan diyor. Peki aynı Fatih Altaylı kendisini desteklerken bunları bilmiyor muydu? Kılıçdaroğlu yeni mi öğrendi? Hatta şimdi İblis falan dediği Fatih Altaylı'nın programlarına konuk olmuyor muydu ya? Teşekkür etmiyor muydu?

8 E C4 A B E A 22 C3 47 E9 A A E8 4 F A407 B21014 1

"ALTAYLI, ONUN AKP'NİN ADAMI OLDUĞUNU NEDEN SÖYLEMEDİ?"

Peki şimdi aynı şekilde ‘Kılıçdaroğlu kesinlikle AKP'nin adamı, AKP'nin piyonu’ diyen Fatih Altaylı bunu seçimden önce bilmiyor muydu? Niye seçimden önce söylemiyordu? Niye Kılıçdaroğlu'nu destekliyordu? Niye Kılıçdaroğlu'nun kesinlikle Cumhurbaşkanlığını kazanacağını söylüyordu?

Kaynak: DEMET SAROVA