Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen ve sözleşmesinin son yılına giren Yusuf Sarı'nın uzun süredir Akdeniz ekibinden ayrılığı gündemdeydi. Yurtdışından bir hayli talibi olduğu bilinen başarılı oyuncu için beklenen son gerçekleşiyor. 

YUSUF SARI, TRABZONSPOR'A DÖNÜYOR

Yaptığı yabancı oyuncu transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, Adana Demirspor ile yollarını ayırmanın eşiğine gelen Yusuf Sarı için Akdeniz ekibiyle anlaşmaya vardı. Bu transfer için kasasından cüzi bir miktar bonservis bedeli ödeyecek olan Karadeniz ekibinin Yusuf Sarı ile de anlaşmaya vardığı ve milli oyuncuyu bu hafta içerisinde sağlık kontrollerinden geçirmeyi planladığı öğrenildi. Öte yandan Yusuf Sarı, 2019 ve 2022 yılları arasında da Karadeniz ekibinde forma giymişti.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Trabzonspor'un Yusuf Sarı ile yaptığı anlaşmanın detayları da belli oldu. Buna göre; Bordo-mavili ekip, 26 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Ancak Trabzonspor'un kanat oyuncusuna ödeyeceği ücret hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Yusuf Sarı, 2022-2023 sezonundan bu yana formasını giydiği Adana Demirspor ile tüm kulvarlarda 65 resmi maça çıktı. Yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 12 gol ve 16 asist üretmeyi başardı.

Kaynak: Bedirhan Altundağ