Geride bıraktığımız sezonun başında Fenerbahçe’den ayrılarak İngiliz devi Manchester United’a imza atarak dikkatleri üzerine Altay Bayındır için Ada’da yolun sonu gözüktü. Kırmızılılarda geleceği tartışılan milli eldiven yeniden Süper Lig’de forma giyme giymeye hazırlanıyor.

ALTAY BAYINDIR İÇİN GALATASARAY DEVREDE

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera’nın yerine kaleyi emanet edeceği ismi buldu. İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Manchester United’ın kadroda düşünmediği Altay Bayındır’ı renklerine bağlamak için girişimlerine başladı. Haberin ayrıntılarında 26 yaşındaki eldivenin de Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı ve bu yüzden transferde her türlü feragatı yapmaya hazır olduğu bilgisine yer verildi.

YALNIZCA 2 MAÇA ÇIKTI

Altay Bayındır, 2 sezondur formasını giydiği dünya devinde forma buldukça oldukça zorlandı. Andre Onana’nın yoğun şekilde eleştirildiği dönemde bile formayı kapamayan 1.98’lik kaleci, Manchester United formasını yalnızca 2 maçta sırtına geçirirken bu mücadelelerde ağlarında 2 gol gördü.

Editör: Bedirhan Altundağ