Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen milli oyuncu İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertliler ile sözleşmesinin son yılına girmişti. Geleceği hakkında vereceği karar uzun süredir belirsizliğini koruyan yıldız oyuncu, kararını verdi.

İRFAN CAN KAHVECİ 3 YILLIK İMZAYI ATIYOR

2021-2022 sezonunun devre arasından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve performansıyla göz dolduran İrfan Can Kahveci, Kanarya'da kalmaya karar verdi. 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, kısa bir süre önce Fenerbahçe yönetiminin kendisine sunduğu 3 yıllık yeni sözleşmeyi kabul etti. Sarı-lacivertlilerin, önümüzdeki hafta içerisinde İrfan Can Kahveci için imza töreni düzenleyeceği öğrenildi.

BONSERVİSİNE 7 MİLYON EURO ÖDENDİ

Fenerbahçe o dönem ilk olarak Galatasaray'ın ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği İrfan Can Kahveci için devreye girmiş ve bu transferde mutlu sona ulaşmıştı. Sarı-lacivertliler, başarılı oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödediğini açıklamıştı.

58 GOLE KATKI VERDİ

İrfan Can Kahveci, 5'nci sezonunu geçirdiği Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 136 resmi maçta 8064 dakika süre buldu. 1.80 boyundaki milli yıldız, bu mücadelelerde 30 gol ve 28 asist üretmeyi başararak toplamda 58 kez skor katkısı verdi.
 

Editör: Bedirhan Altundağ