Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’ın son 2 sezonda kazandığı şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için yeni gelişmeler yaşandı. Adana Demirspor mücadelesinde sakatlanan golcü oyuncu, tedavisi için ülkesi Arjantin’e gitmişti. Ay sonuna kadar tedavisi devam etmesi beklenen Mauro Icardi, geri dönüyor.

MAURO ICARDI, TÜRKİYE’YE DÖNÜYOR

Çaykur Rizespor mücadelesini 5-0 gibi farklı bir skorla kazanan Galatasaray’da taraftarların yüzü gülmüştü. Maç eksiğiyle ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde bulunan Cimbom’da camiayı sevindirecek bir gelişme yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor mücadelesinin ardından Mauro Icardi’nin 2-3 gün içerisinde İstanbul’a döneceğini açıkladı. Buruk, 31 yaşındaki golcünün sahalara ne zaman döneceğini de açıkladı.

2 HAFTA SONRA SAHADA OLACAK

Mauro Icardi’nin İstanbul’a döneceği tarihi açıklayan Okan Buruk, taraftarlara müjdeli bir haber daha verdi. Buruk, Mauro Icardi’nin yaklaşık 2 hafta sonra sahalarda olacağını söyledi. Bilindiği üzere Arjantinli yıldızın, ekim ayının ortalarına kadar sahalara dönmesinin sürpriz olacağı yönünde birçok haber çıkmıştı. Arjantinli yıldız, Okan Buruk’un dediği zamanda sahaya çıkarsa iyileşme süresi beklenenden yaklaşık 20 gün önce sona ermiş olacak.

Editör: Bedirhan Altundağ