Süper Lig'in son 2 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Aslan'ın genç ve başarılı teknik direktörü Okan Buruk takım içinde radikal kararlar almaya devam ediyor. Buruk son olarak yıldız oyuncu ile yolların ayrılması yönünde karar aldı.

OKAN BURUK AYRILIK KARARINI VERDİ

Yeni sezona Türkiye Süper Kupası'nda ezeli rakibe 5-0'lık gibi ağır bir skorla mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan Galatasaray ardından Süper Lig'de ilk 2 maçını kazanarak moral tazelemişti. Cimbom'da hala transfer çalışmaları sürerken gidecek oyuncular da netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılılarda geçen sezonun başında kadroya katılan ancak bir türlü istenen seviyeye çıkamayan ve beklentilerin uzağında kalan Wilfried Zaha için teknik direktör Okan Buruk, ayrılık kararı verdi.

FENERBAHÇE'NİN ELİNDEN ALINMIŞTI

Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona erdikten sonra ilk olarak Süper Lig'in bir diğer devi Fenerbahçe'nin radarına giren ve sarı-lacivertlilerin çok uzun bir süre kadrosuna katmak istediği Wilfried Zaha için daha sonra Galatasaray devreye girmiş ve Fildişi Sahilli yıldızı kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, 32 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

43 MAÇA ÇIKTI

Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla şu ana kadar 43 resmi maçta 2125 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 10 gol ve 5 asist üreterek takımının skor yüküne katkı vermeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ