Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Adana Demirspor ile yollarını ayıran ve henüz bir kulüp ile sözleşme imzalamayan Mario Balotelli'nin geleceği uzun süredir merak konusuydu. Suudi Arabistan'a döneceği iddia edilen golcü oyuncu, yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

MARIO BALOTELLI, EYÜPSPOR'A İMZA ATIYOR

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Eyüpspor flaş bir transfer daha yapıyor. İstanbul ekibi, 2023-2024 sezonunda Adana Demirspor forması giyen dünyaca ünlü forvet oyuncusu Mario Balotelli ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncunun hafta sonuna kadar İstanbul'a gelip, eflatun-sarılı ekip için sağlık kontrollerinden geçeceği öğrenildi.

1+1 YILLIK İMZA ATILACAK

İstanbul ekibinin, 34 yaşındaki oyuncu ile anlaşmasının detayları da belli oldu. Buna göre; Eyüpspor, Mario Balotelli ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Sözleşmedeki opsiyonun kulüp tarafalı olması bekleniyor.

GEÇEN SEZON RAKAMLARI

Mario Balotelli, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 16 maçta süre bulabilmişti. Tamamı Trendyol Süper Lig mücadeleleri olan karşılaşmalarda 1.89 boyundaki oyuncu 7 gol ve 1 asist ile takımına skor katkısı vermişti. 

Editör: Bedirhan Altundağ