İspanyol devi Barcelona'nın yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan'ın geleceği netlik kazandı. Takımdan ayrılıp Galatasaray'a transfer olacağı uzun süredir gündemde olan gurbetçi oyuncu, herkesi ters köşeye yatıracak bir hamle yaparak sarı-kırmızılı taraftarları üzdü.

İLKAY GÜNDOĞAN KALMA KARARI ALDI

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray gündemine geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan'ı almıştı. Cimbom, 34 yaşındaki yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşamadı. İspanyol basınında çıkan habere göre; Almanya Milli Takımı'nın kaptanı İlkay Gündoğan, resmen Barcelona'da kalma kararı aldı.

DECO'YA AÇIKLADI

Haberin detaylarında, İlkay Gündoğan'ın nihai kararını verdikten sonra Barcelona Sportif Direktörü Deco'ya takımdan ayrılma planı olmadığını ve bordo-mavili ekipte devam etmek istediğini söyledi. Bu gelişmenin ardından İlkay'ın Galatasaray'a transferi de resmen bitmiş oldu.

BARCELONA OLUMLU KARŞILADI

İlkay Gündoğan'ın bu kararına Barcelona cephesinin tavrı da dikkat çekti. Katalan ekibinin, İlkay'ın yüksek maaşından kurtulmak istediği için başka bir kulübe transferinde zorluk çıkarmayacağı iddia edilmişti. Ancak söylenenlerin aksine yıldız oyuncunun aldığı kararın Katalan kulübünde büyük bir memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

Editör: Bedirhan Altundağ