Serie A devi Inter'de forma giyen ve adeta başarıdan başarıya koşan Hakan Çalhanoğlu için sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-lacivertli ekipte belki de taraftarın en çok sevdiği isim olan milli yıldıza Serie A'nın bir diğer devi talip oldu.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA BÜYÜK KANCA

Son olarak A Milli Takım formasıyla EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda parmak ısırtan bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu'nun adı Bayern Münih ile anılıyordu. Ancak bu transfer için resmi bir girişim olmamıştı. Milli yıldıza, bu kez başka bir dünya devi rekor bonservis bedeliyle talip olmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A'da Inter'in en büyük ezeli rakiplerinden Juventus, Hakan Çalhanoğlu için 42 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

TARİHE GEÇEBİLİR

Juventus'un Hakan Çalhanoğlu'nu belirtilen bonservis bedeli üzerinden kadrosuna katması halinde Hakan Çalhanoğlu, bonservis bedeline en yüksek rakam ödenen Türk futbolcu olacak. Bu rekor şu an Eyüpspor'da teknik direktörlük görevinü yürüten Arda Turan'a ait. Turan, 2015 yılında Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Editör: Bedirhan Altundağ