Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Attila Szalai, Almanya'da aradığını bulamadı. Sarı-lacivertlilerden, Hoffenheim'e transfer olan stoper oyuncusu geçtiğimiz sezonu Freiburg'da tamamlamıştı. Kırmızı-siyahlı ekipte de performansıyla vasatı aşamayan Szalai yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. 

ATTILA SZALAI TRABZONSPOR'A ÇOK YAKIN

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'nin Almanya Bundesliga Hoffenheim'e sattığı Attila Szalai için burada işler istediği gibi gitmedi. İyice gözden düşen Macar savunmacının geleceği belli oldu. Alnman basınında yer alan habere göre; Trabzonspor, Szalai'nin transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Oyuncu ile anlaşmaya vardığı belirtilen bordo-mavili ekibin, Hoffenheim ile de görüşmelerinde sona geldiği ve kısa bir süre içerisinde bu transferi açıklayacağı kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ DİBİ GÖRDÜ

Attila Szalai'nin son 14 ay içerisindeki güncel piyasa değerinde yaşanan düşüş dikkat çekti. 26 yaşındaki stoper Haziran 2023 yılında 14 milyon euro piyasa değerine sahipken şu an ise güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

1.92'lik savunmacı en yüksek piyasa değerine 4 Ocak 2022 tarihinde Fenerbahçe forması altında 15 milyon euro ile ulaşmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ