Teknik direktör Arda Turan için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Futbolculuk döneminde dünyanın en büyük kulüplerinde forma giyen genç teknik adamı, A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu tahtından indirmeyi başardı.

ARDA TURAN'A AİT OLAN REKOR KIRILIYOR

2021-2022 sezonunun ardından futbolculuk kariyerine son vererek teknik direktörlüğe adım atan Arda Turan'ın elinde bulundurduğu rekoru Fenerbahçe'nin starı Ferdi Kadıoğlu ele geçirmeye hazırlanıyor. Manchester United'a 40 milyon euro karşılığında transfer olacağı iddia edilen Ferdi Kadıoğlu için gündeme gelen iddia gerçekleşirse, başarılı sol bek oyuncusu bonservisine en çok rakam ödenen Türk oyuncu olacak.

BARCELONA 34 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Arda Turan 2015-2016 sezonunda efsanesi olduğu Atletico Madrid'den dünya devi Barcelona'ya transfer olmuştu. Katalan ekibi, bu transfer için Madrid ekibine tam 34 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Bu rakam şu ana kadar bonservisine en yüksek bedel ödenen Türk oyuncu unvanının Arda Turan'a ait olmasına neden olmuştu.

ORKUN KÖKÇÜ 2'NCİ SIRADA

Listenin 2'nci sırasında geçtiğimiz sezon başında Feyenoord'dan Benfica'ya transfer olan Orkun Kökçü yer alıyor. Orkun için Benfica, Feyenoord'a 25 milyon euro net bonservis bedeli ödemişti.

Editör: Bedirhan Altundağ