Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması giyen ve adını kısa sürede siyah-beyazlı kulübün tarihine yazmayı başaran Anderson Talisca tam 6 yıl sonra yeniden ülkemize dönüyor. Yaz transfer döneminde de adı Süper Lig devleriyle anılan yıldız 10 numaranın transferi sonunda bitti.

ANDERSON TALISCA, GALATASARAY’A “TAMAM” DEDİ

Süper Lig’de üst üste 3’üncü şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, ara transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Dries Mertens’in sezon sonunda futbola veda etmeyi planlamasının ardından 10 numara bölgesine transfer yapmak isteyen Cimbom, yaz transfer döneminde de gündemine aldığı Anderson Talisca için mutlu sona ulaştı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Anderson Talisca’yı ocak ayında kadrosuna katmak için Al Nassr ile anlaşmaya vardı. Haberde, 30 yaşındaki yıldız oyuncunun sarı-kırmızılı yönetime “Al Nassr ile anlaşın ben ocak ayında gelirim” dediği bilgisine yer verildi.

BEŞİKTAŞ’TA GÖZ DOLDURMUŞTU

2016-2017 ve 2017-2018 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve o süreç içerisinde Süper Lig’e damga vurmayı başaran Anderson Talisca başarılı oyununu istatistiklerine yansıtmayı başarmıştı. 1.90’lık 10 numara, siyah-beyazlılar ile tüm kulvarlarda 80 maça çıkmış ve 37 gol, 14 asist üretmeyi başarmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ