İngiliz devi Manchester United'da forma giyen başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ın uzun süredir takımdan ayrılığı gündemdeydi. Süper Lig'den ve İskoçya'dan talipleri bulunan Altay Bayındır, geleceği hakkında herkesi ters köşeye yatıracak bir karar aldı.

ALTAY BAYINDIR KARARINI VERDİ: MANCHESTER'DA KALIYOR

2023-2024 sezonu başında Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'den dünyanın en büyük kulüplerinden Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın Manchester ekibinden uzun süredir ayrılığı gündemdeydi. Forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği ve Süper Lig'in yanı sıra İskoçya'dan talipleri olduğu iddia edilen 26 yaşındaki milli eldiven, Manchester United'da kalmaya karar vererek başka bir takıma transferini resmen bitirmiş oldu.

5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER OLMUŞTU

1 Eylül 2023'te Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır için kırmızılılar, Fenerbahçe'ye 5 milyon euro transfer bedeli ödemişti. Transfer olduğu dönemde güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen milli eldivenin şu an güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro. Sözleşmesinde 1 yıl opsiyon maddesi bulunan tecrübeli file bekçisinin sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.
 

Editör: Bedirhan Altundağ