Real Madrid’den sonra dünyanın en büyük 2’nci kulübü Manchester United’da forma giyen Altay Bayındır için işler istediği gibi gitmiyor. Ada ekibinde kulübeye hapsolan milli eldivenin geleceği sonunda netlik kazandı.

ALTAY BAYINDIR’IN GALATASARAY’A TRANSFERİ BİTTİ

Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transfer olan ve Kanarya’da yaptığı çıkışla dünya devi Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır, Ada’da aradığını bulamadı. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag’ın forma şansı vermediği 26 yaşındaki milli kalecinin Galatasaray’a transfer olacağı idda edilmişti. Bu konu hakkında deneyimli kalecinin eski hocalarından Mustafa Kaplan yaptığı açıklamada, Altay Bayındır’ın Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımın formasını giymeyeceğini açıklayarak eski öğrencisinin Galatasaray’a transferini bitirmiş oldu.

PROFESYONELCE YAKLAŞMIŞTI

Altay Bayındır, Manchester United’a transfer olduktan sonra yaptığı bir röportajda kendisine sorulan “Galatasaray’da oynar mısın?” sorusuna dikkat çeken bir cevap vermişti. Altay, Fenerbahçe’de çok şey yaşadığını ve kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu ancak dönemin şartlarına bakarak profesyonelce yaklaşması gerektiği cevabını vermişti. Bu röportajın ardından Altay’ın Galatasaray’a transfer olacağı yönünde birçok iddia gündeme gelmişti.

Editör: Bedirhan Altundağ