Son iki sezonu şampiyonlukla taçlandıran Galatasaray’da transfer çalışmaları dört bir yandan sürerken, Sarı-Kırmızılı kulübün Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir transfer altına imza koymaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Transfer1.....

Galatasaray Transfer Komitesi, geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla çıktığı 43 maçta 24 gol atma başarısı gösteren Michy Batshuayi’yi transfer etmek için menajeriyle masaya oturdu. Sözleşmesi bittiği için bedelsiz transfer olarak Galatasaray forması giyecek olan Belçikalı futbolcu Fenerbahçe Kulübü4nden yıllık 3 milyon euro alıyordu.

2 YIL İÇİN 8 MİLYON EURO

Galatasaray’ın 4 milyon euro ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiği Michy Batshuayi düşünmek için süre istediği öğrenildi. Belçikalı futbolcu, Fenerbahçe’den gelecek son teklife göre kararını verecek.

Transfer2....

Bu arada hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta Batsuaiyi’yla ilgili bir soruya, "Batshuayi'den çok memnunuz, kontratı bitti, opsiyonu yok. Çok seviliyor, çok pozitif bir karakter. Hoca sıcak bakıyor Batshuayi'ye. Görüşmeler devam ediyor. Türkiye'den başka kulüpler de istiyor” yanıtını vermişti.

Transfer3....

Öte yandan Michy Batshuayi’nin Galatasaray’a transferi gerçekleşirse, Belçikalı futbolcu Türkiye’de 3 büyük kulübün formasını giyen ender futbolcular arasında yer alacak.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ