Ünlü oyuncu Jamie-Lynn Sigler, "Not Today, Pal" adlı podcast'te, sekiz gün boyunca katı gıdalardan uzak durup yalnızca tam yağlı süt içerek "parazit temizliği" yapacağını açıkladı. Sigler, "Ne yaptığımı duymalısınız, deli olduğumu düşüneceksiniz" dedi.

YEMEKLERİ ÇOK SEVERİM

Jamie-Lynn Sigler, "Bu benim için bile şok edici. Çünkü yemeği de tatlıları da çok severim. Süt temizliği denen bir şeyi deniyorum. Yemekler yerine 8 gün boyunca sadece tam yağlı süt içip duracağım" diye konuştu.

BİR YUDUM ÇEKTİ!

Daha sonra yanındaki süt şişesinden bir yudum aldı ve devam etti, "Ve bazı haplar alıyorum. Bunun arkasındaki fikir, parazitlerin süt ürünlerini sevmesidir. Ve çok fazla bağırsak sorunum oldu, bunu düzeltmek için çok farklı şeyler denedim" dedi.

DIŞARI ÇIKACAKLAR

Ünlü oyuncu, "Bunu yapan ve bunun gerçekten iyi olduğunu söyleyen yeterince insan tanıyorum. Yani sekiz gün boyunca süt içiyorsunuz, sonra bu hapları alıyorsunuz. Buradaki fikir, vücudunuzda saklanan tüm parazitlerin dışarı çıkması. Çünkü sevdikleri tek şey süt ürünleri" açıklamasını yaptı. Katı gıda tüketmemesine rağmen açlık hissetmediğini iddia eden kadın, arınma programının kendisine sabahları bir fincan sütlü kahve ve bir tatlı kaşığı bal içme olanağı sağladığını söyledi!

Muhabir: Münevver Beyza Morgül