Ünlü şarkıcı Adele'in evlerinden biri, İngiltere West Sussex'in doğal manzaralarıyla çevrili, huzurlu East Grinstead kasabasında yer alıyor. Sekiz yatak odalı, Tudor tarzı malikane, oldukça gösterişli bir yapı... Scientology tarikatı ise bu evi satın almak istiyor.

DERİN BAĞLAR

Komedyen ve Adele'in yakın arkadaşı Alan Carr ise Scientologist'lerin burayı satın almak istemesinin nedeninin mimarisi olmadığını söylüyor. Carr, The Mirror'a verdiği demeçte, "Adele'in East Grinstead'da gizli bir evi var ve Scientologistler onu satın almaya çalıştı. Çünkü bölgenin tarikatla derin bağları var" dedi.

KURUCUNUN EVİ

Kasabanın güneybatısında, 1792'de inşa edilmiş bir başka muhteşem kır evi olan Saint Hill Manor yer almaktadır. Scientology'nin kurucusu L. Ron Hubbard, burayı 1959'da evi yapmıştır. Malikane, 1967'ye kadar Scientology'nin küresel merkezi olarak hizmet vermiştir ve bugün hala onlara aittir.

TOM CRUİSE DA GİTMİŞTİ

Malikane, pandemi karantinası sırasında Tom Cruise gibi ünlü Scientology üyelerinin ziyaretlerine tanık oldu. Adele'in yakınlardaki evi de bu sebeple isteniyor. Ancak şarkıcı, oğlunu gözlerden uzakta büyütmek istediği için malikanesini kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ