44 yaşındaki şef Shaun Brady'nin, "Brady&Fox Restaurant&Lounge" adlı restoranın arkasında, çöpleri çıkardığı sırada bir arabanın yanında duran bazı kişilerle tartıştığı belirtildi. Bunun sonucunda vurularak öldürüldü.

ÇOK SAYIDA YARA

Brady birden fazla kurşun yarası aldı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili iki genç gözaltına alındı. Restoran, Facebook'ta, "Kalplerimiz kırık. Üzüntümüzü, öfkemizi ve hayal kırıklığımızı ifade edecek kelime yok. Birlikte yas tutacağız. Birlikte iyileşeceğiz" açıklamasını yaptı.

HENÜZ BİLİNMİYOR

Brady'nin şef Graham Farris ile birlikte sahibi olduğu restoran, Brady'nin ailesi için mahremiyet talep etti. Şef ile şüphelilerin olay öncesi birbirlerine ne söyledikleri henüz bilinmiyor. Polis de suçla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

HIRSIZLIK ŞÜPHESİ

Şüphelilerin aracı da gözaltına alındıkları yere kısa bir mesafede bulundu. Görgü tanıkları FOX 4'e, Brady'nin şüphelilerin bir arabaya girmesini engellemeye çalıştığını söyledi. Büyük bir ihtimalle hırsızlığı engellemeye çalışırken hayatını kaybetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ